Спомням си Гери Малкоданска още от първите ѝ години на модел.

...
Спомням си Гери Малкоданска още от първите ѝ години на модел.
Коментари Харесай

Гери Малкоданска и тайните ѝ за красива кожа

Спомням си Гери Малкоданска още от първите ѝ години на модел. Едно приказно момиче с естествена алена коса, чаровни къдрици и нежна порцеланова кожа. Обичаше я камерата. Обича я и в този момент, когато я гледаме в ефира на Нова ТВ, до момента в който ни споделя прогнозата за времето, а от тази есен е част от панелистите в предаването „ На кафе “. Малко откакто пребори ковид и сред динамичното ѝ ежедневие на тв водеща и майка на прелестния Лео, съумяваме да я попитаме по кое време намира време за себе си, по какъв начин се грижи за кожата си и за какво се доверява на козметичните артикули на Biologique Recherche .

Между работата в малкия екран и грижите за детето по кое време успяваш да си откраднеш мигове за самата себе си?

Гери: Напоследък все по-рядко, а от време на време даже не съумявам. Не го споделям като недоволство, а по-скоро като съзнателен и признат факт. А и не съм от вида хора, които търсят прекомерно постоянно такива мигове за себе си. Обичам грижите – и за детето, и за фамилията ми, и за малкия екран, която е споделена обич за мен. 

Как се трансформираха бюти ритуалите ти през годините и кои са тези, които не пропускаш в всекидневието си?

Гери: Увеличават се и това е напълно в реда на нещата. Активностите, които в никакъв случай НЕ пропущам – разчистване и хидратация. Задължително 2 пъти на ден, заран и вечер.

В малкия екран се постанова да носиш малко по-силен грим. Това значи ли, че би трябвало да полагаш и повече подхранваща грижа за кожата си?

Гери: Определено! Аз съм „ горделив “ притежател на доста суха и сензитивна кожа. Освен това и доста светла. Подхранващата грижа за нея е наложителна.

Доколко е значимо да разчитаме на самите артикули, които избираме?

Гери: Продуктите за мен са от главно значение. Правилната козметика е всичко. Стига единствено да не забравяш да я използваш. Редовно!

Как вярната грижа за кожата дава независимост за всичко значимо, което би трябвало да правиш в всекидневието си?

Гери: За да успяваш и да постигаш задачите, които си си сложил (включвам даже ежедневните цели), главен фактор е увереността в себе си. За да си убеден, би трябвало да се харесваш. И да си наясно и на " ти " със себе си.

Аз съм от дамите, които с изключение на в работна среда, не употребяват грим. Искам кожата ми да бъде красива натурално и полагам старание в тази посока.

Знаем, че си обожател на марката Biologique Recherche. Как я откри и какво те накара да се влюбиш в нея?

Гери: Отне ми време да реша да ѝ се отдам. Козметиката за мен е като положително другарство. Първо би трябвало да му дадеш късмет, в случай че прецениш, че си заслужава. А по-късно би трябвало да му дадеш време. За да се докажете един на различен. Мога да се похваля, че последните месеци с Biologique Recherche си станахме пъклен положителни другари.

Имаш ли си обичан артикул или артикули, които наложително участват на козметичния ти рафт?

Гери: Biologique Recherche ме накараха да се влюбя в серумите. Нещо, което преди не присъстваше на козметичния ми рафт, а в този момент не си представям там да няма серума Biosensible. Другата ми обич е околоочният крем Crème Contour Biosensible.



Съобразяваш ли избора си на артикули по отношение на сезона?

Гери: Да! Това е от извънредно значение. Не можеш да се грижиш за кожата си по идентичен метод, когато тя е изложена на мощно слънце и когато е изложена на вятър и мраз. Няма по какъв начин да се получат нещата. Еднакви облекла ли носите зимата и лятото?

Какво ще използваш сигурно тази есен?

Гери: Богатият на липиди крем Crème Dermo RL, който хидратира толкоз прелестно, че желая да се мажа с него непрекъснато. Много е компактен, което го прави съвършен за есенното време.



С поддръжката на Biologique Recherche

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР